top of page

Homepölysiivoukset

Homepölysiivous on kosteus- ja homevauriosaneerauksen viimeinen ja tärkeä vaihe, joka suoritetaan varsinaisen rakennussiivouksen ja mahdollisen desinfioinnin/hajunpoiston jälkeen. Homeettomaksi siivouksen tavoitteena on päästä eroon pinnoille jääneistä homerihmastoista, itiöistä ja rakennuspölystä.

 

Homevaurioituneiden rakenteiden purkamisen ja korjaamisen aikana homepölyn määrä sisäilmassa voi kasvaa jopa miljoonakertaiseksi verrattuna tilanteeseen ennen saneerausta. Toteutamme homepölysiivouksen hometalkoot.fi (TTL:n hyväksymä) ohjeistuksen ja menetelmien mukaisesti. Oikein toteutettu homeettomaksi siivous mahdollistaa tilojen käyttäjien onnistuneen paluun korjattuihin tiloihin.

______________________________________________________________________________________

Kalmasiivoukset

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa, johon on kuollut ihminen. Joskus on saattanut kulua useita vuorokausia tai viikkoja ennen kuin kuolema on havaittu. Tällöin on tarpeen tehdä tiloihin desinfiointi terveyshaittojen eliminoimiseksi. Tämän jälkeen eritteet ja muu lika puhdistetaan. Monesti asunnon rakenteisiin on tullut myös vaurioita, jotka vaativat osittaista purkutyötä. Myös saastunut irtaimisto tulee hävittää asianmukaisella tavalla. Tämän jälkeen tehdään tarvittaessa hajunpoisto/-muokkaus. Suoritamme edellämainitut toimenpiteet mahdollisimman hienotunteisesti ja dokumentoimme kohteen tarvittaessa ennen ja jälkeen toimenpiteiden omaisia ja vakuutusyhtiötä varten. 

______________________________________________________________________________________

Vahinkosiivoukset

Vahinkosiivoukset kuten esim. vesi- ja viemärivahinkojen, murtojen, ilkivallan tai muun rikospaikan jälkeiset siivoukset sisältyvät palveluihimme. Jos siivousta ja desinfiointia ei tehdä huolellisesti, vahinkopaikalle jää likaa, joka voi toimia kasvualustana tauteja aiheuttaville mikro-organismeille. Toteutamme kyseiset työt tapauskohtaisesti.

bottom of page