top of page

Yrityksille

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa siivousta toimisto- ja liiketiloihin. Ylläpitosiivoukseemme sisältyy lattioiden imurointi ja materiaaleista riippuen joko kostea-tai nihkeäpyyhintä, pölyjen pyyhintä vapailta pinnoilta ja Atk-laitteista, peilien puhdistus, roska-astioiden tyhjennys, saniteettitilojen siivous ja henkilökunnan taukotilojen ja keittiön siivous sekä ovien, ovenpeilien, ovilasien ja valokatkaisimien puhdistus.

Suurilla lattiapinnoilla käytämme koneellista pesua. Toteutamme siivouksen asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kohteessa käy sama siivooja vakituisesti. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja tunnettu erityisesti luotettavuudesta ja tunnollisuudesta. 

 

Ota yhteyttä, niin tulemme sopimaan juuri sinun yritykselle sopivasta siivouskonseptista!

________________________________________________________________________________________

Taloyhtiöille

Teemme porrassiivousta vuosien kokemuksella, järjestelmällisesti, laadukkaasti ja luotettavasti. Toteutamme siivouksen asiakkaan tilaaman käyntimäärän ja työnkuvan mukaisesti. Siivoamme myös taloyhtiön yleiset tilat kuten sauna-/pesutilat, pyykinpesu- ja kuivaustilat sekä varastokäytävät asiakkaan tilaaman palvelun mukaisesti.

Ylläpitosiivouksen lisäksi teemme suursiivoukset ikkunapesuineen ja lattioiden vahauksineen tarpeen ja tilauksen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä siivoustarjous!

bottom of page